ENGEMET, HOGY SZERETHET A KÉT HOZZÁSZÓLÓ FÓRUM-TÁRSAM ?
Egymást múljátok felül, én tudomásul veszem a gyűlölködést is, no persze mit tehetnék ellene?
Na nézzük a nem középszer mit is csinált?
Kizáratta a pártból azokat akikkel együtt húzott közéleti szolgálatra csizmát! Az út ide hosszú és mocskos volt, leölték egymást!
Mindebből kinek származott súlyos kára? A közjónak!
1.
Az önkormányzat képviselő-testülete által hozott határozatot, "hogy megvásárolja az ingatlan 50 %-át akkor még a fővárostól". Még árajánlatot sem tett nem, hogy tárgyalt volna. Ez a nem középszer óriási bűne. Ezt Ti is tudjátok! Ám fizetett tollnokként nem tudtok
tárgyilagosok lenni, hiszen eladtátok a tisztességeteket a nem középszernek.. Na nézzük tovább a részleteket!
2.
Parlamenti képviselői információi megvoltak, hogy az ingatlan államosításra kerül, ám ez sem zavarta, hogy egy gyors üzletet nyélbe üssön!
3.
A mi általunk, szóval az én polgármesterségem alatt elért jelentős eredmény, hogy a főváros közgyűlési határozatban megadta a gesztori jogot! Igaz ehhez minden követ megmozgattunk. Ez egy nagy jogosítvány volt a kezünkben. Tudta mi fog következni. Mégis ezt hagyta elveszni. A gesztori jog alapján üzemelteti a XV. kerület 1995 január óta az ingatlant. Az eltelt nyolc évben a társtulajdonos költségét a kerület fizette. A szerződés szerint mi a tervezett bevételből ezt levonhattuk volna. Ez már a mentő állomás megépítésekor esedékes lett volna ezt is elmulasztották! A mentőállomás ide telepítése még sokba kerülhet a XV. kerületnek!
4.
Veszteségek keletkeztek abból, hogy a hozott 48 határozatból, ha jól számolom 11 határozat, mind a polgármester felelőssége, nem lett végrehajtva! Ezekről az előírt beszámolókat sem készítette el! A határidők így sorra lejártak és az ingatlanra épített mentőállomás miatt az önkormányzattól a mi 50 % tulajdonrészünket is államosíthatják. Konkrét veszteségek: az elveszített 50 % tulajdonjog, a gesztori szerződés 400 millió Ft közeli nyolc évi teljesített szolgáltatása és terve, ami az államosítás következtében elúszott stb.
5.
Arról kell tárgyalni a 10 : 10 arány egyik oldalával, hogy ők ezt miként gondolják? Ez együtt milliárdos károkozás és a testületi határozatok semmibe vétele!
6.
A polgármesteri tisztség ellátásának egyes kérdéseiről és az önkormányzati képviselők tiszteletdíjáról szóló 1994. évi LXIV.törvény alapján
ha tökös ellenzék lenne már folyna számonkérés! Minimum a fegyelmi és kártérítési felelősség megállapításáról vitatkoznának! Itt ezen az
egy ingatlanon a nem középszer súlyos százmilliók/milliárd kárt okozott a kerületnek!
Barátaim ez nem vicc kategória! Ez nem hajléktalanok üldözése! Ez nem az én 20 évi kerületi szolgálatomnak a fikázása! Itt a polgármesteretek a tisztségéből eredő kötelezettségének vétkes megszegésével okozott kárért anyagi, fegyelmi felelősségének a megállapításáról kellene, hogy beszéljetek....! Tegyük fel, hogy ezt én követtem volna el, na erre Ti mit lépnétek???
Ne gyűlölködjetek, mi itt élünk ebben a kerületben, holnap is emelt fővel kell találkoznunk....
http://www.hajdu15.hu