Ódor Úr!
Én nem vitára hívtam Önt, hanem arra kértem, támassza alá amit kiposztolt. Mivel tudtam, hogy ez nem igazán így zajlott és az a pár pont amit feltett csak az Ön és holdudvara elképzelése, kértem cáfolja vagy igazolja valódiságát, mert így lejárat egy pár olyan civil szervezetet, akik ezt nem így szeretnék, nem így gondolták és nem is így mondták ott! Tehát az ő érdekükben is kérem szóljon Hajdu László Úrnak, aki vendéglátó volt, tegye lehetővé., hogy a fórumon elhangzottakat megismerhessük!
Hiszen Ön is azt írta, hogy:
" A civil-szervezetek a vállalt feladatkörükben a kerület teljes lakosságának érdekeit képesek felszínre hozni. A civil-szervezetek maradjanak pártoktól és a pártpolitikától függetlenek,..."Tehát ennek fényében, nekem mint lakosnak JOGOM van arról tudni, hogy NEVEMBEN önök, civil-képviselők mit nyilatkoznak és mire alkudoznak!
Az, hogy ami nem tetszik, majd lehessen törölni vagy cenzurázni és ezt szintén a lakosok nevében kérik, egyenesen felháborító! Erre gondolok:
" Ezzel párhuzamosan az lenne kívánatos, ha az önkormányzat honlapjának FÓRUM rovata is ilyen célt szolgálna, de a kerület POLGÁRAI számára. Szakmai információkat, szakmai vitákat és eszmecseréket lehessen olvasni azon a személyeskedés, a személyiségi jogokat és önérzetet sértő közlemények helyett. Az ilyen megnyílvánulások nem szolgálják a közérdeket, ezért mellőzzük az ilyen írásokat. Ha mégis olvasható ilyen, akkor azt törölni kellene. "Egyúttal felszólítom, hogy ilyen demagóg kijelentéseket az én nevemben (kerületi lakosként) ne tegyen! Minden erőmmel azon leszek, hogy ezeket az Ön által itt hirdetett eszméket és elképzeléseket minél többen megismerhessék és majd mindenki kérje számon attól a szervezettől amelyikhez tartozik, hogy ezt mégis hogyan képzeli!?
Mert a pártok képviselői azért ülnek a testületbe, hogy elvégezzék azt a munkát, amivel szavazóik megbízták őket. A civil szervezetek nem erre valók!
Legalább is én nem olyan civil szervezet tagja vagyok, amelyik csak álcaként használja a CIVIL státuszt.
Végezetül Ódor Úr, várom a további demokratikus elképzeléseit arról, hogyan lehetne még további aljasságokra fogni a kerület civil szervezeteit!