"Szerző: Hajdu LÁSZLÓ » 2014 aug. 31 22:17
SANYI !
Eddig azt panaszoltad, hogy zajong az esperes, a káplán, a kórus tagjai azzal, hogy a játszótér helyére autóval
beállnak, most hirtelen akár zenélő játék és késő estébe nyúló zajongás sem jelent a magán nyugalmadra gondot?
Most valami történt a családodban ami miatt hirtelen toleráns lettél?
Csak nem - valamivel kifizettek Titeket??
Sajnálom, hogy Te is megvásárolható vagy!!!
Ez van....mindennek van árra, ha megfizetik!!!"
Laci:
Nemrég beszéltem pár ember-társaddal. Megkértek, hogy ne támadjalak. Megígértem, hogy nem teszem, amennyiben nem lesz mire válaszolnom. Most mit tegyek?
Te mit tennél?
Vegyük szépen sorba:
nem azt panaszoltam, hogy zajong az esperes, hanem azt, hogy az engedélyeddel (mert mindig nagyvonalú voltál és ezt használod most is ki) egy huszonéves suhanc a füves parkban parkolt és autózott naponta többször is!
A park és a játszótér rendeltetése szerint működik! Miért zavarna? Az, hogy végre rendbe tették, csak növeli az én ingatlanom értékét is! Emlékszel mit mondtál, amikor kértelek ( 10 éven keresztül!), hogy VÉGRE létesíts esővíz elvezető csatorna-lefolyót az utcánk középső szakaszában is, ha már a Pestújhelyi tér egy 60 m.-es szakaszán, Katona Kálmán ex. miniszter Úr előtt megtetted!? Azt válaszoltad, hogy ő megépíti a játszóteret, ha Te cserében korszerűsíted az előtte lévő útszakaszt!
Hogy mi a gond ezzel? Az, hogy bebizonyítottad, a kisember kérése kalap fütyit sem ér neked!
Ha én nem tudtam ígérni neked valamit cserében, Te nem is foglalkozol a kéréssel!!! Egyszóval, a kerület vagyonát sajátodként kezelted!!! És félek, hogy a jövőben is teszed majd, ha esetleg a nosztalgiázó híveid többségben lesznek...
A családom és a megvásárolhatóságom:
Mint már említettem, laktunk a Páskomliget 63-ba. Tehát ha a nejem ott indul képviselőnek, jogosan teszi azt, hiszen átlátja az ott élők gondját. Mondjuk sokkal jobban mint egy olyan importált DK. hölgy, aki Újpestről költözött Dunakeszire és most azt a körzetet szeretné a DK. megbízásából képviselni. Gondolom nagyon nagy lendülettel és lelkiismerettel fogja tenni.

A különbség csak az, hogy a nejemet nem pártérdekekből, vakon bízták meg ezzel a feladattal, hanem számított a végzettsége, illetve a jelenlegi foglalkozása is! Mert mégis csak jobban tud egy városgazdálkodásban és vagyonkezelésben jártas egyén ilyen feladatot ellátni, mint egy egészségügyi dolgozó. És itt nem a munkahellyel van gondom, mert én sem vállaltam el pont ezért ezt a megtisztelő felkérést, mert nem akartam holmi pártfeladatként kezelni a kerület lakosságának a képviseletét! De Te ezt úgysem érted, mert tízpercenként váltogatod a pártállásodat... (is)
Nem, Laci, nem vagyok megvásárolható. Oly annyira nem, hogy bátran szemében merek nézni bárkinek, aki ezt mondaná rólam! Te ezt megtudnád tenni?
Mert van ám a tarsolyomban olyan, ami ezt cáfolná. De mindet a maga idejében!
És a többesszám: "kifizettek titeket"... Ismered egyáltalán a nejemet? Beszéltél valaha is vele? Mert az, hogy itt hadakozunk nem alkalom arra, hogy őt is kikezd. Igaz, nem is lenne mivel. De ha úgy ítéled meg, hogy itt az ideje egymás családját belevonni a kampányba, szólj és leereszkedek a Te szintedre!