"Hozzászólás Szerző: Dr.Ódor József » 2014 máj. 31 08:29
Szerintem ez az igazi ócsárolás (kampányolás), semmit mondó szöveggel. Hogy valójában mi történt a kerületben Hajdu László polgármestersége idején, az a konkrétumokat (fejlesztések, munkahely teremtő beruházások) közzé kell tenni. "Sajnos ismét a (túl)megfizetett tanácsos beszél Önből! Kérem tegyék fel akár ide is mindazt, ami Hajdú László MSZP.-s polgármester idejében épült, létesült!
Mert a mostani, Demokratikus Koalíció által indított Hajdú László polgármester-jelölt csak ócsárolni és bírálni tudja az utóbbi 4 évben történt fejlesztéseket!
Itt van például a Pestújhely téren lévő új játszótér, bekerített labdázó pálya és zenepavilon. Képes volt a helyi esperest kérdőre vonni, hogy miért engedte meg ezek megépítését és folyamatosan bírálja azt az internetes fórumokon a RATE tagjaival együtt!
Nemrég jöttem haza és telve volt gyermekekkel a játszótér és a mini-foci pálya is. Odamentem és megkérdeztem a szülőket, hogy szerintük ez rossz ötlet volt?
Elismerően nyilatkoztak a létesítményekről.
Én pedig előadtam nekik, hogy kik ellenezték és kik ellenzik mai napig ezt és az ehhez hasonló beruházásokat, fejlesztéseket a kerületünkben!

Sőt: megkértem nézzenek utána a különböző internetes portálokon, hogy mennyire kicikizik ezt a teret is, képekkel és kommentekkel!
És ezentúl minden nap kimegyek és elbeszélgetek a téren lévő emberekkel, mert látom a baloldal csak a facebookon hirdeti a hülyeségeket, a lakosság közé nem igen mennek ezekkel az agyament kifogásaikkal!!!
Tehát, Ódor Úr: várom a hasonló fejlesztésekről szóló dokumentációkat és képeket. Nem az útfelújításosokat, mert az volt akinek nagy üzlet volt, mint tudjuk. Amennyiben ilyennel kérkedne, kénytelen leszek alátámasztani az üzleti mivoltát.