Hajdu LÁSZLÓ írta:KÖZBIZTONSÁG:
Közbiztonság Pestujhelyen cimü vitához már többször hozzászóltam, de a cenzúra törölt?
MÓDOSITÁS:
A hozzászólásaim egyszer csak olvashatóak lettek?
Közbiztonság Pestujhelyen cimü vitához már többször hozzászóltam, de a cenzúra törölt?
Hajdu LÁSZLÓ írta:Hajdu LÁSZLÓ írta:KÖZBIZTONSÁG:
MÓDOSITÁS:
A hozzászólásaim egyszer csak olvashatóak lettek?
A közbiztonság javult e a 2010 májusi kormányváltás óta, ezt vetettem fel, ám elterelő témáról folyik a vita, csak nincs változatlanul jó közbiztonság??
A rendörség heteken belüli megerősitése, új rendőrök tömeges (3000. fő ), és látható rendőrség volt az igéret, jó lenne erről szót váltanunk, egyetértenek?
A közbiztoság, a közrend, az együttélési normák, a közlekedési kultúra stb. sok összetevős feladat, az állami, az önkormányzati teendők meghatározó kötelezetségei mellett, nem elhanyagolható az állampolgári fegyelem, törvénytisztelő életmód sem a jó közbiztonsághoz!
Nagy Erika írta:Hajdu LÁSZLÓ írta:KÖZBIZTONSÁG:
A közbiztonság javult e a 2010 májusi kormányváltás óta, ezt vetettem fel, ám elterelő témáról folyik a vita, csak nincs változatlanul jó közbiztonság??
A rendörség heteken belüli megerősitése, új rendőrök tömeges (3000. fő ), és látható rendőrség volt az igéret, jó lenne erről szót váltanunk, egyetértenek?
A közbiztoság, a közrend, az együttélési normák, a közlekedési kultúra stb. sok összetevős feladat, az állami, az önkormányzati teendők meghatározó kötelezetségei mellett, nem elhanyagolható az állampolgári fegyelem, törvénytisztelő életmód sem a jó közbiztonsághoz!
Nyilván ezt megbeszélte otthon a vejével is. Kár hogy ő nem hallgatott erre a szép szóra..."Törvénytisztelő életmód." Erre lett volna szükség, akkor most nem ülne ő sem a hűvösön.
fazekas írta:Akkora a közbiztonság Pestújhelyen, hogy a Pestujhelyi Iskola zárt udvaráról el lehet vinni egy szobrot.
Hajdu LÁSZLÓ írta:JAVASLOM A VÁROSGAZDÁK SÖRÖZÉSEIRŐL
AZONNAL ÉRTESÍTENI A "ZÖLD SZÁMOT"
80-203-804
Ingyenesen hívható szám a nap huszonnégy órájában.
http://www.hajdu15.hu
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég