HOVÁ TŰNT "NICO" ????

Minden olyan téma, ami aktuális a kerület életében.

HOVÁ TŰNT "NICO" ????

HozzászólásSzerző: bakossandor » 2016 szept. 18 10:03

Minap találkoztam "Nico" barátommal, aki elmesélte, hogy ki lett tiltva örök időkre erről az oldalról, mert túl sok negatív kommentet mert írni olyan személyekről, akiknek most hatalmukban áll ezt a tiltást kieszközölni. Nos, én úgy tudom, hogy a szabályzat szerint maximum 31 napig lehet a tiltást fenntartani. :roll:

"10. A moderátorok korlátozhatnak, vagy törölhetnek egy felhasználót, ha:
a: felhasználói neve jelen szabályzat 4. és 5. pontjának bármely alpontjába ütközik rendszeresen,
b: szándékosan a moderátori alapelvekbe ütköző tevékenységet folytat
A korlátozás 1-31 napos időtartamra szólhat."

Gondolom a Demokratikus Koalíció bátor harcosát sérthette meg ismételten, aki a demokrácia és szólásszabadság nevében (vagy hevében?) leszólt, hogy azonnal tessék "Nico"-t törölni, mert mégis csak tarthatatlan, hogy állandóan kritizálja a demokratikus elvtársakat. :?
Mondom: gondolom én, hogy így történhetett... Mert azt már nem írta a moderátor, hogy pontosan mit értett a 10/b pont megsértése alatt. Nehogy minket is oktalanul ilyen igazmondáson érjenek és töröljenek 1-31 évre....
Tehát várom a tiszteletteljes magyarázatot és ugyan akkor a Polgármester Úr demokratikus véleményét is erről. Mert az igazságot ugye gyakran kell ismételni. :evil:
bakossandor
 
Hozzászólások: 286
Csatlakozott: 2011 szept. 04 19:19

Re: HOVÁ TŰNT "NICO" ????

HozzászólásSzerző: Moderátor2 » 2016 szept. 18 18:00

Tisztelt bakossandor!

Ez egy közösségi fórum, közzétett, nyilvánosan megismerhető szabályokkal: bárki, nem csak az Ön által említett úriember, szabadon eldöntheti, kíván-e ezek betartásával kulturált hangnemben társalogni, akár komolyan vitázni vagy sem. Az Ön barátja közel háromnegyed éven át, nem egyszeri alkalommal, minősíthetetlen stílusban nyilvánult meg, többszöri figyelmeztetés ellenére rendszeresen megsértette a fórumszabályzat 8. pontjának több alpontját. Így aztán - ahogy bárki másnak, úgy sajnálatos módon - neki is viselnie kell a következményeket, minden ilyen fórumozótól kénytelenek vagyunk elbúcsúzni. Ön nyilván összekeveri ezt a fórumot és kerületet egy másikkal, vagy tapasztalatból más kerület, párt fórumozási, hozzászólási és moderátori gyakorlatából indul ki, sajnos azonban téved. Ez nem az a kerület, ahonnan leszólnak, ahogyan Ön fogalmaz. Kitiltás pedig mindenhol előfordul, még a Miniszterelnök úr Facebook-oldalán is, amúgy meglehetős gyakorisággal. A mi fórumunk esetében ha egy fórumozónak akármelyik párttal, szervezettel, civil egyesülettel, bármely személlyel, közösséggel, stb. kapcsolatban a fórum szabályaiba ütköző megnyilvánulásai vannak, ráadásul következetesen, rendszeresen és szándékosan, annak itt biztosan nem fogunk helyet adni. Legyen bármely politikai párt szimpatizánsa, híve vagy "bátor harcosa" (hogy Önt idézzük), az ilyen hangvételnek itt nincs helye. Aki úgy érzi, hogy az általa megütött hangnem és stílus helyénvaló, annak számos internetes fórumon, közösségi médiában, személyes Facebook-oldalon van lehetősége kifejteni a véleményét. Ön csak részben idézte pontosan a fórumszabályzatot, amelynek vonatkozó része pontosan így szól: "10. A moderátorok korlátozhatnak, vagy törölhetnek egy felhasználót, ha: a.felhasználói neve jelen szabályzat 4. és 5. pontjának bármely alpontjába ütközik; b. rendszeresen, szándékosan a moderátori alapelvekbe ütköző tevékenységet folytat." A maximum 31 napos időtartam tehát a korlátozásra, és nem a törlésre vonatkozik.
Üdvözlettel: Moderátor
Moderátor2
 
Hozzászólások: 104
Csatlakozott: 2015 dec. 02 12:41

Re: HOVÁ TŰNT "NICO" ????

HozzászólásSzerző: Moderátor2 » 2016 szept. 18 19:31

Tisztelt Uram!

A kérdésére válaszoltunk, ehhez képest Ön minősíti hosszasan a munkánkat, miközben bennünket vádol "hosszas kioktatással". Nem állunk ki semmilyen "bátor harcostárs" mellett, ezt Ön feltételezi, mellesleg alaptalanul - kérjük, olvassa el még egyszer a válaszunkat. Természetesen Önnek jogában áll vitatni vagy ellenérzéssel fogadni a válaszunkat, de mindenkinek válaszolunk, aki megtisztel minket a kérdésével és betartja a fórumszabályzatot. Aki ezt nem hajlandó elfogadni (ami természetesen bárkinek jogában áll), azzal sajnos szegényebb lesz fórumozó közösségünk. További szép napot kívánunk!
Üdvözlettel: Moderátor
Moderátor2
 
Hozzászólások: 104
Csatlakozott: 2015 dec. 02 12:41

Re: HOVÁ TŰNT "NICO" ????

HozzászólásSzerző: Moderátor2 » 2016 szept. 19 09:33

Tisztelt Uram!

A fórumot nem Polgármester úr moderálja, az a Hivatal teendői közé tartozik. Ön leírta a kérdését, elmondta a véleményét, tisztelettel ismét figyelmeztetjük, hogy tartsa magát a fórumszabályzathoz, senkit ne minősítsen sértő hangnemben, egy kulturált fórumhoz méltatlan módon, ezzel megsérti a fórumszabályzat 8. a pontját. A fórumon regisztrált tagok minden egyes kérdését megválaszoljuk a Hivatal illetékes ügyosztályával együttműködésben, eddig is minden bejelentésre, problémára, kritikára reagáltunk és ezt így tesszük a jövőben is. Amennyiben személyes/politikai ellenérzéseit kívánja kifejezésre juttatni a Hivatal bármely vezetőjével, munkatársával, szervezetével, a kerületi beruházásokkal, testületi döntésekkel, stb. szemben, arra itt a fórumszabályzat betartásával van módja. Bárki bármely ügyben megkeresheti a Hivatal vezetőit, illetékes ügyosztályait személyesen, telefonon, e-mailben, levélben, ha azt szükségesnek érzi. Ahogyan eddig, úgy ezután is bármely fórumozó minden olyan hozzászólását törölni fogjuk, aki megsérti a fórumszabályzatot.
Üdvözlettel: Moderátor
Moderátor2
 
Hozzászólások: 104
Csatlakozott: 2015 dec. 02 12:41

Re: HOVÁ TŰNT "NICO" ????

HozzászólásSzerző: Moderátor2 » 2016 szept. 19 12:53

Tisztelt Uram!

Ön már az első bejegyzésében elmondta a véleményét. A kérdéseit, már meglévő hozzászólását ismételni a fórumszabályzatba ütközik, továbbá ismételten figyelmeztetjük, tartózkodjon a minősítéstől - akár a hivatal munkatársainak, akár fórumtársainak vagy épp a moderátorok munkájának minősítésétől - ez világosan szerepel a szabályzatban. A fórumunk nem arról szól, hogy a fórumtagok a moderátorokkal beszélgetnek, pláne nem arról, hogy velük vitatkoznak. A moderátorok a kérdések megválaszolásában a Hivatal illetékes ügyosztályaival egyeztetnek a válaszok megadásához, adott esetben pedig figyelmeztetik a felhasználókat a fórumszabályzat betartására, illetve annak megszegése esetén a szabályzat szerint hivatalból eljárnak. Semmiféle megkülönböztetett figyelmet vagy törődést nem tanúsítunk Ön iránt - a fórum valamennyi regisztrált tagjának hozzászólásaira ugyanaz a fórumszabályzat érvényes.
Üdvözlettel: Moderátor
Moderátor2
 
Hozzászólások: 104
Csatlakozott: 2015 dec. 02 12:41

Re: HOVÁ TŰNT "NICO" ????

HozzászólásSzerző: Moderátor2 » 2016 szept. 20 17:43

Tisztelt Uram!

Olvassa le, kérem, figyelmesebben az előző válaszunkban leírtakat: "A fórumunk nem arról szól, hogy a fórumtagok a moderátorokkal beszélgetnek, pláne nem arról, hogy velük vitatkoznak. A moderátorok a kérdések megválaszolásában a Hivatal illetékes ügyosztályaival egyeztetnek a válaszok megadásához, adott esetben pedig figyelmeztetik a felhasználókat a fórumszabályzat betartására, illetve annak megszegése esetén a szabályzat szerint hivatalból eljárnak." A moderátorok munkájának megítélése, felelősségi körük nem az Ön döntésén múlik, hanem a Hivatal vezetése által jóváhagyott fórumszabályzatban foglaltak szerint alakul. Ön szándékosan és folyamatosan megszegi a fórumszabályzat pontjait, figyelmeztettük ennek következményeire. Az új honlapunkkal párhuzamosan tavaly decemberben újraindult fórumunk közel 10 hónapos működésének ideje alatt - egy kivétellel - eddig egyetlen más fórumtagunkat sem kellett korlátozni vagy törölni, holott fórumunk tagjai számos problémával, kritikával, észrevétellel vagy intézkedést igénylő bejegyzéssel éltek az oldalunkon. Sajnáljuk, hogy többszöri figyelmeztetésünk ellenére nem kívánja tiszteletben tartani fórumszabályzatunkat. További szép napot kívánunk!
Üdvözlettel: Moderátor
Moderátor2
 
Hozzászólások: 104
Csatlakozott: 2015 dec. 02 12:41


Vissza: KözéletKi van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron