Dr.Ódor József írta:Kedves Bakos Sándor Úr! Én is híve vagyok a vitának, de csak akkor, ha az nem vádaskodás, ellenségeskedés, hanem emberhez méltó és a valóság kiderítésére törekszik. Néhány dolgot én másként látok és tapasztalok, mint ahogy Ön- gondolom, őszintén - írja. Pl. a jelenlegi hatalom az ellenzéket nemcsak az "időjárásért", hanem még a "tatárjárásért" is felelősnek tarja. Minden 2006-tól végrehajtott cselekedetét úgy állítja be, mintha nem lett volna VILÁG-VÁLSÁG. Ma az ellenzék képtelen megfélemlíteni a hatalom mellett érvelőket, pont fordítva tapasztalható. Lásd a kormánytiszviselőkre, a köztisztviselőkre, az alkalmazottakra vonatkozó törvényeket, nem beszélve a pedagógusokról. Sajnos korrupció -ameddig vissza tudok emlékezni - mindig volt, jelenleg is van. Ma sincsen másként és ez ideig nem tudok olyan törvényekről, amelyek gyökerénél kezdenék felszámolni azt. Végül: a valódi demokrácia még nem látogatott meg bennünket. Az nem rekedhet meg a szavazásra jogosultak kb. felének 2/3-ánál, és főleg nem ott, ahol "ellenzék nélkül is van élet". De ezt nem én mondtam! Ameddig a politika szemben áll az erkölcsi elvekkel, addig sem az egymás iránti bizalom helyreállítását, sem a tűrhetetlen ellenségeskedés ,megszüntetését ábrándnak tartom. Üdvözlöm.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég